Sign in to follow this  
anthonye

Problem after reinstall

Recommended Posts

I had to do a total wipe of Windows. I have reinstalled everything, and re-activated the 430 and 530 gauges.

 

I have configured the A2A aircraft from there config program to enable the gauges. When I try to load the aircraft I get the following box pop up.

 

 

MPI Gauge  failed to load simconnect interface DLL:

 

 

c:\programfiles(x86)\mindstar\flight simulator addons\ isimconnect.dll

error code 14001

 

I am using the FSX steam version and everything was running fine before the format, no antivirus running.

fsuipc is not installed

 

Help please

 

Anthony

 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I have tried to put this in the ini file, this entry was not there, so I pasted it at the top. but when I try to save it, it comes up with "access Denied". I am the administrator on this machine, also just to make sure, what section do I enter this in the ini.

 

The reason I asked here after I did a search like you said, was that when I bought the gauges and installed this did not happen.

 

Shall have to boot in safe mode to do it.

 

Anthony

Share this post


Link to post

In the [GNS] section.

 

The 'access denied' is because you only think you're the administrator. Windows has you locked out of modifying anything. It's part of the User Access Control.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this