Sign in to follow this  
MatzeH84

Problem: Red Shadows

Recommended Posts

OK, the story seems to continue. I have DX10 up and running now, but I'm having another issue now:

 

22565461vf.jpg

22565462es.jpg

 

I guess this is not how it's supposed to be?

I have this issue on any airplane, standard as well as addon.

 

Regards,

Matthias

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Found out this is related to "Toned Shadows"- once unticked, everything looks normal. But still something I should report, I guess. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is bizarre. It looks like there is some aspect of bloom going wrong as well. The lighting calculations use a set of sky textures to get the colours, is the effect there all day?

 

Can you turn bloom off in fsx, enable colour toned shadows and tell me what it looks like?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The effect is there all day (and night). If I turn toned shadows off, the bloom distraction also goes away. I will test to turn off bloom and enable toned shadows later on.

 

I use REX soft clouds (not involved I guess), together with Pablo Diaz' HDEV2 sun and sky textures.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I really cannot see what is happening here. Can you send me your dx10.ini file to the yahoo email address in the manual please

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this