Sign in to follow this  
CAPFlyer

Gauge "Screen" black in VC

Recommended Posts

I apologize if this has been addressed in other threads.  I tried a search and browsing the topic titles, but didn't come up with anything.

 

I also understand if this is a gauge/model issue and can't be fixed.

 

I have the freeware Douglas C-47 v2 and Basler BT-67 from Manfred Jahn (available from Sim-Outhouse.com and I think also from here).  Both versions use Basler's modernized cockpit that includes an updated 6-pack, new engine indicating gauges, and a GNS530 over GNS430 stack.  The stack is fully modeled in the VC and when I installed the GPS in place of the originals, the click spots appear to work fine, but the screen itself doesn't display anything but black.  It is differently a different color between the on and off states (as if the unit is powering up the screen but not the computer), so I think it's trying to work.

 

I am pretty well versed in doing panel work and use both FS Panel Studio and notepad to make edits all the time for personal preference, so I did check other aircraft I have the Mindstar installed in and don't think I missed any "ghost entries".

 

Any suggestion on what I might be doing wrong?

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Post the contents of your panel.cfg file.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this