Sign in to follow this  
kiko737

Disappearing terminal buildings

Recommended Posts

Hello everybody. I have problem with missing terminal buildings. When I start a new flight at any airport everything is okay. But when I land at any other airport, some of the terminal buildings disappear. I see only airbridges(jetways) and nothing behind them. I reinstalled FSX many times but it's still the same.. I am running Win 7 64bit, FSX Acceleration pack. Can anyone help me with fixing it? Many thanks(Sorry for my poor english  :P )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Do you have HIGHMEMFIX=1 in your FSX.CFG under [Graphics]?

No I haven't. Should I add it there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No I haven't. Should I add it there?

That would be the only way it could help you! :wink:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the airport is FS DreamTeam or FlightBeam, goto the menu and select Add-ons and then look for Couatl Settings and then Restart Couatl.  If that does not work, click on Couatl Live Update and then check for Live Update, install if an update is available.  Also click on Add-on Manager and then look for the airport and make sure it has been activated.  I think many of the other commercial add-on airports do the same thing and remove buildings if the product is not properly activated.

 

Best regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this