Sign in to follow this  
turner112

Lost my install... 2.4 > 2.5

Recommended Posts

Tried running the update - seemed to work fine, but my version was still 2.4.

The install seemed to work, but the version number remained at 2.4.

 

I searched around and saw somewhere that 2.4 couldn't be updated to 2.5, so.... I removed 2.4 and installed 2.5.

 

Or so I thought...

 

The installer ran & said everything was successful, but there's nothing in the Lockheed Martin folder!

Worse... can't find the install anywhere.

 

Any idea?

 

thanks...

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Anyone? Nothing found in search, either. Can't imagine where it may have ended up.

Share this post


Link to post

It's gotta be somewhere, just for fun, reboot and check some more. It wants to default to C:\. Did you check in add and remove programs?

Share this post


Link to post

It's gotta be somewhere, just for fun, reboot and check some more. It wants to default to C:\. Did you check in add and remove programs?

 

Hi  - 

 

I didn't check in add/remove, but will do so when I get home later.... the installer points to the Lockheed Martin folder. Hmm.... Maybe I should delete that and start over if I can't seem to find it.

 

thanks for the note!

Share this post


Link to post

Ok... restarted, reinstalled... all seems good, except I get a warning on startup for an add-on aircraft (Alabeo DA40). Have not explored that yet.

One other issue is starting aircraft.... another post for that.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this