Sign in to follow this  
PJAMES

Help missing parts after installing new livery

Recommended Posts

The 777 works great but when installing a livery and after selecting that one I wanted the cockpit is dead, and the outside view only shows a body with wings and textures but the gear is gone and the plane is floating !! Why won't the add on liveries work? I just bought it yesterday for FSXSE and like I said it work great on the default pmdg livery

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

The 777 works great but when installing a livery and after selecting that one I wanted the cockpit is dead, and the outside view only shows a body with wings and textures but the gear is gone and the plane is floating !! Why won't the add on liveries work? I just bought it yesterday for FSXSE and like I said it work great on the default pmdg livery

 

Sounds like the aircraft got loaded on top of itself. Note that the 777 should not be set as the default aircraft, and, if attempting to change from one livery to another, a default aircraft must be loaded first to "clear" the simulator of the 777. FSX wasn't really ever built to handle such complexity, so loading the aircraft twice, in succession will cause oddities like this. There are more details in the Intro Manual.

 

Also: full names - first and last - are required in the forum here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great thanks I had set the 777 to be in the default startup situation / Peter James

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this