Jump to content

Sign in to follow this  
Jive1

Pause_on_lost_focus

Recommended Posts

Hey!

I had to reinstall my FS9, due to a sudden crash, That was a few weeks ago. Since that time I have my FS9 "pausing" while I am doeing something in another application; whatever if it only is not an addon of FS9 coupled with FS9. It may be Explorer or EXcel or mailprogram, everytime when I come back to FS9, it is paused, even when in the FS9.CFG there is mentioned "Pause_on_lost_focus=0". I have no idea where to go looking to repair that error. Does anybody know what it can be?

Greetz

Jive1 - Belgium

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go to Settings/General and uncheck the "Pause on task switch" box.

 

Dijvid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes! I knew that, and that is what I did.

Every time when I stop my FS9 to set the 'PAUSE_ON_LOST_FOCUS=0', and I start FS9 again, I have the same problem. When I stop FS9 and open the FS9.cfg I see that there is again 'PAUSE_ON_LOST_FOCUS=1'.

How happens that?.. and how can I make that the '0' keeps on?

Greet

Jive1 - Belgium

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes! I knew that, and that is what I did.

Every time when I stop my FS9 to set the 'PAUSE_ON_LOST_FOCUS=0', and I start FS9 again, I have the same problem. When I stop FS9 and open the FS9.cfg I see that there is again 'PAUSE_ON_LOST_FOCUS=1'.

How happens that?.. and how can I make that the '0' keeps on?

Greet

Jive1 - Belgium

 

FS9 always writes into the config file on shutting down and certain settings will be overwritten by default values in the process. You can get around this by writing a startup batch that will copy an edited cfg with your preferred settings into the location of the actual fs9.cfg before the game starts.


Sascha Rieger | EVO Developer

 

EvoWings_vs.jpg

What is EVO How to get Evo 2016 FS9 Evolution Forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

<p>If changes are not being saved to FS9.cfg, check that the file is not 'Read Only'. Some other add-on, gauge or utility which you are using may be re-setting that option, check the settings in any other add-on which you have open with FS9.</p>


Tim Wright  "The older I get, the better I was..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...