Sign in to follow this  
ssimm1958

MY ACTIVATION iD IS NOT WORKING

Recommended Posts

I payed for this product and activation code that was sent does not work

----------------------------------------------------

 

[Order and Personal Information Removed]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 

 


I payed for this product and activation code that was sent does not work

 

What is the error message that it is displaying?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry bout that, figured I needed to provide proof of buying, looks like I jumped the gun I restarted xplane and it took the reg code that time, must have been a xplane glitch, again sorry  It seemed this was the only route to support for this

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry bout that, figured I needed to provide proof of buying, looks like I jumped the gun I restarted xplane and it took the reg code that time, must have been a xplane glitch, again sorry  It seemed this was the only route to support for this

 

Interesting. Glad you got it sorted.

 

All the same, support is linked from our website under the word "Support" at the top of the page, mid-bar. If you search Google, it should preferentially refer you to the support system. Glad you were able to figure it out though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this