Sign in to follow this  
FromTheFlightDeck_Sim

CLS MD-82 issue! Please read!

Recommended Posts

I installed the CLS MD-83 a few days ago, and I noticed the landing gear wasn't appearing, the VC wasn't showing, and no 2D panel was appearing. I was told to add a few extra lines to the dll.xml and it fixed the landing gear and 2D panel issue.

 

My virtual cockpit still cannot be seen. 

 

Anybody have a fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

With this model VC can be switched on and off - and it is off by default. On the top left of your screen you should see two arrows, indicating the simicons menu. Click on them and several rows of icons should appear. Then activate the VC simicon (left column, halfway down IIRC).

Share this post


Link to post
Share on other sites

With this model VC can be switched on and off - and it is off by default. On the top left of your screen you should see two arrows, indicating the simicons menu. Click on them and several rows of icons should appear. Then activate the VC simicon (left column, halfway down IIRC).

Ok thanks. That's kinda weird to have it disabled by default, anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this