Sign in to follow this  
UKPete

Select outside Views goes to Top-Down view only

Recommended Posts

Hi.

I don't know if it was an update or something I did but after Sunday morning If i select Outside it goes to the default Top-Down view.

I did uninstall EZDOK as this was coming up in the menu description. but I think I did that before i had the issue.

Any suggestions or help would be appreciated.

 

 

Pete.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Pete,

 

Try uninstalling and reinstalling from VFXCentral.

 

Let me know!

Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi thanks for the reply.

I have tried a reinstall but to no avail.

I'll link my camera CFG if that is any help.

https://drive.google.com/file/d/0BzpoG-eZun_5Mnh5MTAweWNpNkE/view?usp=sharing.

I'll try with another user profile.

 

Pete.

I had this same problem. Kevin emailed and suggested to go to VFXCentral into preferences and the registry editor. Have a look to see if anything is out of the ordinary like the path or another sim. In my case fsx was selected as well even though I dont have fsx. deleted it , rebooted. When CP restarted it noticed things werent right and it said it made corrections. All was good after that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you send me a screenshot of your VFXCentral > Preferences > Registry Editor page?

Share this post


Link to post
Share on other sites

:smile:  :smile:  :smile:  :smile:

Brilliant thanks so much guys.

It was the FSX Entry!

I did look at an earlier post about this which i guess was HighTowers but did not understand the resolution.

Here is a link to the screen shot of the what I did have set in VFXCentral > Preferences > Registry Editor page , I'm not sure how long the link will stay for others that may read this looking for help.

http://screenpresso.com/=nKgPc

 

But from the I did have an Entry for FSX.

Once removed I started P3D, I got a message from ChasePlane saying there was a corruption in P3D (I did not read the full message unfortunately) but ChasePlane said it fixed it and to re-start P3D which I did and it is working again.!

Thanks you so much.

Thanks once again for the very quick replies!!.

 

Pete.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this