Sign in to follow this  
aceshigh3008

aircraft wont move

Recommended Posts

Hi,

 

Upon first loading, the aircraft moves across the ground, like it should. however, when i have set it cold and dark, started the engines, and pushed back, it refuses. I set the power to full, take of the parking brakes, however it simply wont move. the ASI thinks its moving, and accelerates, but the plane will not move.

 

Please please help

 

will

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi,

 

Upon first loading, the aircraft moves across the ground, like it should. however, when i have set it cold and dark, started the engines, and pushed back, it refuses. I set the power to full, take of the parking brakes, however it simply wont move. the ASI thinks its moving, and accelerates, but the plane will not move.

 

Please please help

 

will

 

been mentioned  a few  times  your issue,  remove  the wheel chocks first

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

If you still have the red message parking brakes while you release the parking brakes, then it means you have not released the chocks.
However, if the red message disappear but you still cannot move, then you have an issue with the pushback not releasing you (GSX or AES?).

 

And BTW, as per forum rules you have to put your full names at the bottom of all your post, either manually or in your signature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this