Sign in to follow this  
andreadebiase

airplane not loading properly

Recommended Posts

I started having a problem when loading the 737 in P3d. The airplane loads but while normally i need to wait 15 seconds to initialize now i don't get that at all. Looks like is ready off the bat however not functional: the cockpit is dead, the engines are on (which is weird), the battery switch is set to ON (normally is dark and cold) and i cannot pull up the FMC with shift 3. Pretty much no switch is operational.

I did uninstall FSX and the PMDG for it but this should have not affected the P3d one. 

Any suggestions. A repair through the installer did not fix the problem.

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

 

Step 3 appears to be the fix for me. Thank you.

 

One funny thing to report, the numbers for LAND ALT and FLT ALT in the upper panel are now slightly different, more round shaped as opposed to sharp corners, but other than this they work fine.... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 


Step 3 appears to be the fix for me. Thank you.

 

Glad to hear it.

 

 

 


One funny thing to report, the numbers for LAND ALT and FLT ALT in the upper panel are now slightly different, more round shaped as opposed to sharp corners, but other than this they work fine...

 

Means a font didn't install properly. Run the installer as an admin and select "repair."

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems like this issue just appeared again but this time non of the steps outlined in the link below help. I also tried to REPAIR PMDG but nothing changed. I can load the 737 without a problem but i dont get the 20 secs countdown and panels do not work....

 

 http://support.preci...repar3d-v3.aspx  

 

suggestions?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems like this issue just appeared again but this time non of the steps outlined in the link below help. I also tried to REPAIR PMDG but nothing changed. I can load the 737 without a problem but i dont get the 20 secs countdown and panels do not work....

 

 http://support.preci...repar3d-v3.aspx  

 

suggestions?

 

Describe your procedure for getting yourself set up in P3D - step by step.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok it seems like the recommended fixes actually did kick in once i restarted the PC. Over my head but now is ok.Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this