Recommended Posts

Hi guys,

I have been having an issue with my AI traffic and I was hoping some of you might be able to help.

You see, I have some sort of object on the top of all my FAIB 737-800s. number2.png

I'm new to custom AI traffic in FSX so this could be just a rookie mistake.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Do you see it on every AI aircraft or just this one?  Looks like it's just a texture error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, charliearon said:

Do you see it on every AI aircraft or just this one?  Looks like it's just a texture error.

I see it on every texture of the FAIB 737-800 but not the FAIB 737-700 or -900s.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using an FS9 repaint on the FSX model or vise versa by any chance? Pretty sure it's an alpha layer issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Dave_YVR said:

Using an FS9 repaint on the FSX model or vise versa by any chance? Pretty sure it's an alpha layer issue.

Thanks for the response! Not sure if the repaint used is meant for FS9 or FSX. I'll try it with the FAIB FS9 model and see what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Double check that you are using FSX repaints as an FS9 repaint will use a different alpha layer than what you need in FSX. Is it on all of your FAIB B738's or just the regular winglet ones?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now