vgbaron

Still cannot read most of the news & reviews on front page

Recommended Posts

As the title says - I get an error on many of the reviews saying can't find what I'm looking for. Any thoughts?

 

Thanx,

Vic

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Dont know if its related to your problem but since my Firefox browser updated to v53 Im having many issues with pages not working properly, buttons not clicking youtube videos not loading or playing. I have to alternate using Chrome for pages that no longer work.

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using Chrome - works with FF

In the FWIW department - if I select "open in incognito window" in Chrome - the page opens.

 

Vic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you see the green lock on each page?  If not, then you need to add https:// .  AVSIM requires that cookies be turned on for all browsers or the site will not work properly.  Other than that, you have more expertise than I have.  Others who are using Chrome are reporting no issues so there must be a setting in your browser or you do not have cookies turned on.  Sorry to hear you are having issues.

Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's really strange. If I DON"T log in, I can see the article. If I log in, I can't. Cleared all cache, cookies, etc. It's some dumb obscure setting. I'll find it sooner or later, now that I know it's on my system and not an Avsim issue.

 

Vic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now