Ghostflight_327

Ground scenery is not loading!

Recommended Posts

Hello everyone! 

I have been flying on p3d for the past 2 years but after i installed my ORBX LOWI scenery my ground scenery stops loading whenever i fly to LOWI or depart from LOWI. Everything get's really blurry in the air but on the ground everythings runs perfectly. I have an i7-6700k and an Asus strix GTX1060. I managed to run my P3D with 60FPS and it still is running so i don't think it depends on my system specs. So i think it is because i'm flying close to mountains or something. Here are some Pictures: https://drive.google.com/file/d/0BwX51VOqx_9QdnBnMU5Yc3h0aXc/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0BwX51VOqx_9QbUFCTXZOZTlqSE0/view?usp=sharing

ADDONS: 

-ORBX Global, Trees, Open LC Europe

-EZDOK camera 

-Tweaked with PTA

-REX 4 (with soft clouds) 

-TOGA ENVTEX 

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello 

You need to sign into the FTX Orbx Support Forum, Create a Topic in the relevant Sub-Forums and Include Details and Images on the Issue 

Orbx Support Forums

Share this post


Link to post

Sounds like a layering issue with ORBX and P3D.  Are you using the latest ORBX Central and have you run the latest ORBX libs ?.  Elaine is correct. You will probably find your fix at their support forum.

Share this post


Link to post
1 hour ago, vcarlo said:

Sounds like a layering issue with ORBX and P3D.  Are you using the latest ORBX Central and have you run the latest ORBX libs ?.  Elaine is correct. You will probably find your fix at their support forum.

Alright! Thanks for the help!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now