pegruder

ATC Stopped Replying after departure handoff v2.2.1.2

Recommended Posts

Hey Dave - hope all is well!  I just upgraded after using 2.2.1.0 flawlessly for awhile to 2.2.1.2 and I'm having some issues.  It seems after handing off to departure, ATC no longer replies.  I was using the responds to requests/changes frequencies option at the time.  Happened two times in a row now.  Seems like no matter what I do I can't get it back so I just continue the flight without ATC :(.  So far no crashes or errors or anything, it just stops responding.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Chris,

That is strange.  If you could look in the Logs folder in the AppData section, there will be multiple Log files.  If you could send me the most recent one where this occurred via email, I'll see if I can see what's happening.

C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\P2A_200\Logs

where <UserName> is your PC user name

Thanks,

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chris,

Your dropbox account has been temporarily disabled due to too much traffic, so I can't get the file.  If you get a chance, please email me the log file.

Thanks,

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like your Departure Voice is not loading.  What voice are you using for Departure?  Is it a CereProc voice?

Thanks,

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was an Ivona voice.  What's weird is it did it maybe 2 or 3 flights in a row and then the issue seemed to clear.  So far I haven't had any issues since I ended up upgrading my pc a few days ago and have a fresh format on it now.  So far so good!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now