kevinfirth

Chaseplan constantly disconnecting from P3D4

Recommended Posts

I've had Chaseplane a little while and its seemed to work ok up until yesterday.

Now it constantly connects and disconnects from P3D4.

Chaseplan initially turns green then disconnects.  It seems to try to reconnect every 3 seconds or so, briefly flashing green then going back to red again.

I turned off experimental updates but then Chaseplane give me the message that P3D4 is not supported...

So, for me Chaseplane is totally unuseable right now :(

Devs, if you need any more info to help diagnose, just ask...

Thanks K

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

ChasePlane is totally usable in non-experimental mode, even on V4.

Can you generate a Report file from the Preferences (While in Experimental mode and trying to connect) and send it to us via email.

Regards,
Keven

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Keven Menard said:

ChasePlane is totally usable in non-experimental mode, even on V4.

Can you generate a Report file from the Preferences (While in Experimental mode and trying to connect) and send it to us via email.

Regards,
Keven

Done and sent keven :)

Thanks k

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now