Rob Ainscough

Multi-player Manfred's C-47 props don't animate on Host?

Recommended Posts

I've been racking my brains trying to figure out why Manfred's wonderful C-47 V3 props do not animation on my "host" PC.

Situation:

P3D V4
Host (Server) PC has C-47 installed
Client PC has C-47 installed and joins the Host (DirectIP)
 

On the Host PC the props don't animate, on the Client PC the props DO animate.  So I tried a different aircraft on the Client PC (default A36) and I see the prop animation on both Host and Client PCs.  So the issue appears to be specific to Manfred's C-47 V3 ... see below:

Any suggestions welcome.

Cheers, Rob.

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

UPDATE: solved the issue, I had not installed the "fix" for C-47 v3.14 ... props working in Multiplayer now:

Cheers, Rob.

Share this post


Link to post

Hey Rob, are you getting the checklist voice sounds in V4? I installed the fix too and follow all settings, but no voices. Everything else working fine.

Share this post


Link to post

I second this request. While the plane works 1A inside of v4 after installation of the fixes, I also do not have any crew voices. All other sounds work, including the sound of switches inside the cockpit.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now