Adamski_NZ

Horizontal panning a bit screwed

Recommended Posts

Every now and again (probably every alternate beta build), my external horizontal panning goes a bit weird.

As I pan around (regardless of the speed at which I do it), at one particular spot the camera seems to reset by about 30 degrees and then catches up. It's not a pause - it actually jumps back a bit, then picks up again.

All my other camera actions are absolutely fine - and I haven't really changed any effects or assignent settings for ages (haven't needed to!!).

Great work - it's a fantastic utiity!

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Would you believe it - I can't reproduce it at all today LOL!!!!

Maybe it's one particular camera/aircraft combination that I happen [not] to have found. Next time I see it, I'll video it.

One request - while I have your attention (!!) - a way of changing the order of camera presets within an aircraft/group. Or have I missed it?

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/2/2017 at 5:01 PM, Keven Menard said:

Hold the CTRL key ;)

Thanks Keven! [Duh!]

I see a note in the updates log that certain problems with panning were fixed. Did you find something odd? I haven't been able to reproduce it for a while :)

BTW: I'm still getting CP crashes when closing P3D and having started CP automatically. Better than crashing when you're still in the sim LOL!

Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now