Sign in to follow this  
jmig

Screens disapearing in PD3 V4

Recommended Posts

This has me flummoxed. I have a three screen setup in my cockpit. The main screen is a 27" touch monitor that I use for the instrument panel. This is the monitor that comes up and loads Win 10. I use a 1080p projector attached to a second GTX970 card for the outside view. The third monitor is a USB Elo touch screen that is used to display GNT 750 & 650. It is attached to the same GTX card as the 27" monitor.

My issues is this. Sometimes' (about 50%) when I hit ALT-Enter to go full screen the projected display disappears. The screen go to its normal blank grey display. Other times, everything works a it should and all three screens go full screen. Hitting ALT-Enter again will bring it back in the window mode, with the white bar across the top of each monitor screen.

I cannot, for the life of me, figure out why this happens. If it did it all the time, I might be able to trace it back. But, I never know if I will get a blank screen or an outside view. It doesn't seem to matter what aircraft is loaded. I have seen the screen disappear with different aircraft. Also, this has only started happening with V4. I never saw it with earlier versions of PD3.

Does anyone have an idea as to what may be my culprit?

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Have you asked this on the official LM forums? Beau is usually very quick to respond on multiple screen issues.

 

Vic

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this