Sign in to follow this  
johnk51

landing light switch C402

Recommended Posts

When I assign a toggle switch to the landing lights, the lights come on, but the switch doesn't move.  My nav, beacon, taxi, anti lights work just fine and the switches move.  How can I get them to work right.  I have the registered version of fsuipc and nothing works.  I even used ctrl + L, and the lights go on/off, but still the switch doesn't work.  If I use the mouse, then it switches and the lights work fine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

2 hours ago, johnk51 said:

When I assign a toggle switch to the landing lights, the lights come on, but the switch doesn't move.  My nav, beacon, taxi, anti lights work just fine and the switches move.  How can I get them to work right.  I have the registered version of fsuipc and nothing works.  I even used ctrl + L, and the lights go on/off, but still the switch doesn't work.  If I use the mouse, then it switches and the lights work fine. 

Hello John,

If you PM me an email address I'll send you a Lua script that I think will work for the landing lights. You put the Lua script in the Modules folder and use FSUIPC to assign a key (or switch) to it to toggle the lights on and off. I wrote this for the C441 but I think it will work for the C402. I don't have the C402 to test it with, but it is worth a try because the C441 seems to use the same Lvars.

Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this