georgiosgiannoukos

P3d 4.1 FPS

4 posts in this topic

Hi, I want to report a FPS Problem I get while running p3d.

As soon as the Sim loads (London Heathrow) FPS are around 25-30. Suddenly drops down to 6-7 and back again to previous. A lack of graphics occur and I must find out the reason.

Anyone to help me please?

 

Geo

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

First, this needs some clarification: your FPS are around 30, then suddenly below 10 and just afterwards again around 30? Does it continue like this? Is it only when the sim loads up the first time? What do you mean with "A lack of graphics occur"?

Then, tons of information is missing: what system do you use (CPU, GPU, RAM, Windows version)? What resolution? Which settings? Which addons? All things we need to know to properly address the issue...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be the AI traffic being enabled and the aprons then connecting to the AI aircraft.

I get a brief hit on load up because of this.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

As I think with no reason the lack in graphics occur unexpected while the scenery is as dense as the Sim loads.  My cpu is intel i7 6700k 32 GB Ram 4.2 Ghz turbo.

My GPU is Gigabyte 1080ti. Win 10 Pro 64

Samsung 4k 30 htz res 3840x2160

pmdg 737/800

RAAS

GSX, Simlink for Navcharts, AS16, ASCA

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now