Jump to content

Sign in to follow this  
Billkhaled

No more addons in P3D after .cfg replacement

Recommended Posts

After I replaced my P3D.cfg with Matt Davies' High Density tweak and made some suitable changes (not many, only affinity mask and the graphics card) all of my addon tabs in the addons section of the drop down menu such as couatl and gsx and vpilot and FSUIPC have dissappeard. The only addon there is SODE. Do you guys have any idea how I can get this all back? Thanks a lot!

 

Share this post


Link to post
2 minutes ago, simbol said:

Do you have a backup? You could restore what you did.

If not you will need to reinstall your add-on's one by one.

S

only the addons in the menu right? and what about vpilot?

Share this post


Link to post
Just now, simbol said:

Yes,

Vpilot is a separate program from PD3, it should be ok, you lost that shortcut too?

Simbol 

 

yep but i am assuming it is because vpilot isn't open.

Bill

Share this post


Link to post
28 minutes ago, Billkhaled said:

Do you guys have any idea how I can get this all back? Thanks a lot!

The addon menu's are all loaded by the two dll.xml's (one is in the same folder as the p3d.cfg and the other is in the same folder as the scenery.cfg (new default).  Evidently one of the dll.xml's is working as you have SODE showing up.


Jim Young | AVSIM Online! - Simming's Premier Resource!

Member, AVSIM Board of Directors - Serving AVSIM since 2001

Submit News to AVSIM
Important other links: Basic FSX Configuration Guide | AVSIM CTD Guide | AVSIM Prepar3D Guide | Help with AVSIM Site | Signature Rules | Screen Shot Rule | AVSIM Terms of Service (ToS)

I7 8086K  5.0GHz | GTX 1080 TI OC Edition | Dell 34" and 24" Monitors | ASUS Maximus X Hero MB Z370 | Samsung M.2 NVMe 500GB and 1TB | Samsung SSD 500GB x2 | Toshiba HDD 1TB | WDC HDD 1TB | Corsair H115i Pro | 16GB DDR4 3600C17 | Windows 10 

 

Share this post


Link to post
12 minutes ago, Jim Young said:

The addon menu's are all loaded by the two dll.xml's (one is in the same folder as the p3d.cfg and the other is in the same folder as the scenery.cfg (new default).  Evidently one of the dll.xml's is working as you have SODE showing up.

I have reinstalled GSX and FSUIPC so everything should be fine now. Thanks for you help simbol and especially you Jim with the CTD etc.

Bill

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
  • Donation Goals

    AVSIM's 2020 Fundraising Goal

    Donate to our annual general fundraising goal. This donation keeps our doors open and providing you service 24 x 7 x 365. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. We reset this goal every new year for the following year's goal.


    18%
    $4,720.00 of $25,000.00 Donate Now
×
×
  • Create New...