WizardGM

P2A 2.4.0.4 Goes Unresponsive at Taxi Instructions

Recommended Posts

This has happened several times since the 2.4.0.4 upgrade (although for me I skipped from 2.4.0.1, so not sure where the bug was introduced).

Upon landing and exiting runway, reporting "Clear of active", the Tower hands me off to Ground.  When I give my normal request for gate (generically or a specific gate), P2A does not respond and locks.  It will not even respond to a radio check.

This has also happened at the beginning of a flight a couple of times (but not every time), again with Ground, when announcing "Ready to Taxi" when leaving the gate.  Response to pushback and engine start request is normal.

Rolled back to 2.4.0.1 and issue is gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Please email the P2A log file for this flight to admin@pilot2atc.com.

Log files are located in:

C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\P2A_200\Logs

where <UserName> is your PC user name

A new one is created each time you start Pilot2ATC, so if you take the most recent one when you have the error, you should have the correct one.

Thanks,

Dave

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now