Recommended Posts

Has anyone else had this issue? I bought this aircraft about 6 months ago, but I'm only finding time to try it out now. Basically every time I try to load a scenario with the CJ2 P3D quits on me. I don't even get an error message. There is nothing showing up in the event viewer either, which I find really odd. I've tried doing a full uninstall/reinstall as well, but to no avail. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

2 hours ago, nealmac said:

Has anyone else had this issue? I bought this aircraft about 6 months ago, but I'm only finding time to try it out now. Basically every time I try to load a scenario with the CJ2 P3D quits on me. I don't even get an error message. There is nothing showing up in the event viewer either, which I find really odd. I've tried doing a full uninstall/reinstall as well, but to no avail. 

All ok here.

Are you using the original P3D default flight?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
3 hours ago, vonmar said:

All ok here.

Are you using the original P3D default flight?

When P3D loads up, it loads up with the default Piper selected. I don't load this into the scenario though.

 

EDIT: I just tried loading the Piper up, and swapping to the CJ2, but same problem. Instant crash.

Edited by nealmac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now