Recommended Posts

Posted (edited)

I am having a problem recently that the co-pilot stops responding after a flight sim pause and unpause.  It has happened on three consecutive flights now with PMDG 737.  The MCE program is still running.  However, no commands are executed, however.  P3D 4.2 and latest version of MCE.  

I should add that the program icon in the task tray is unresponsive when this occurs.  That is, I cannot get menu options by right clicking the icon, nor will the program go to the screen when left clicking. 

Edited by MarkSC

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Update: it has nothing to do with the sim pause.  I just randomly lose the program every 30 minutes or so of flying.  i tried uninstalling and reinstalling with no luck.  I did not have this issue with the prior version of MCE.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MarkSC said:

Update: it has nothing to do with the sim pause.  I just randomly lose the program every 30 minutes or so of flying.  i tried uninstalling and reinstalling with no luck.  I did not have this issue with the prior version of MCE.

Which version are you on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

2.7.6.6.

Edited by MarkSC

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now