Jump to content

its_TheGorge

P3D v4.3 black screen when loading

Recommended Posts

Hello everyone!

Yesterday when I started my P3D v4.3 and I could'nt see the aircrafts thumbnails, instead I only saw a black window, and when I clicked "load scenario" it just stays in a constant black screen. Although I can still hear audio, and click ESC and access the menu.

Thx a lot m8's!

Share this post


Link to post
1 hour ago, Jude Bradley said:

This is a very common problem with 4.3 for some reason. 

You can try deleting the shader cache files  and see if that helps. Wait about 5 - 10 minutes after the black screen to see if it eventually shows again.

https://www.avsim.com/forums/topic/479630-where-to-find-my-shaders-folder-prepar3d-v2-v3-v4/

also see https://www.avsim.com/forums/topic/539301-black-screen-after-scenario-loading/?tab=comments#comment-3874815

I have tryied and no works.

Share this post


Link to post

When you upgraded to V4.3, did you install only the Client component?

 

 

 

Share this post


Link to post

This very well may be the problem.

Try updating the Content component as well and see if that resolves things.

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...