Jump to content

Sign in to follow this  
Carabou

Stone C-130J (new one) panel doesn't work for me... help?

Recommended Posts

Guest RotorRick

Ok, I'm not new to flightsim addons, I've made my own panels and done lots of editing.Mike Stone just released his brand new Herk "J" model (the stretch version), and it looks to have a nice panel! It was an .exe install. I'd then found the official patch for radio bug, and installed that, which did NOT solve my problem, unfortunately.Problem: for some strange reason... NONE of the gauges appear in the simulator! They are in the gauges folder...but the panel is empty without a single gauge...what happened? Anyone else have this problem, or is it just me? Anyone see a fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Rick. Might check the 130's aircraft folder to see if the aircraft.cfg file is present. If you have the gages in the gage folder, this is the only thing that comes to mind right now.Perhaps some more knowledgable folks will chime in as well.Good Luck.Best,David

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...