Jump to content

Sign in to follow this  
WAD3

Strange Nav problem

Recommended Posts

Whenever I put in ARRIE northwest of KSEA which seems to be a common fix for aircraft going to Alaska or even the Orient I get a crash that actually requires me to restart my computer completely. I incorrectly blamed the F1 ATR-72 and thought that was my cause but it also happened with the PMDG 744F. It seems as long as I avoid that fix I am ok. The only add ons I have added were Tongass and Misty Fjords and also the Freight Dogs scenery which I thought might be causing the problem but also I found thats not the case. Is anybody having this trouble? I have used several AIRACS and I still get the crashes.Thanks


Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

FWIW the default waypoint is in AT9NAMW0.BGL, but it sounds like your problem is with an FMS, not the scenery files.scott s..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would think that if it wasnt with 2 different FMS by 2 different companies. Flight 1 and PMDG.


Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...