Recommended Posts

Hi!

Sometimes I get a "NO LAND 3" message. I think it is a bug, but I'm note able to nail it. May be others have the problem, too, so that we can put together our pieces here...

Here are mine:

- I've made a full clean reinstallation, following the steps advised by PMDG support. It didn't help 😞

- Till now, it happens only when starting from a cold & dark scenario. The cold & dark scenario was created by my self, derived from the untouched, original, default start up state (after the latest updated via oc). I did NOT use the existing cold and dark scenario.

- "NO LAND 3" message appears a few seconds after lift off

- In the FMC, POS page 4/4 indicates that I've lost IRS C (YES, always IRS C). The line below IRS C is empty.

- Random failures are ENABLED, but there are no failures active

- I have no other anomalies ...

Does anybody else have the same problem?

Thx

Oliver

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Lost IRS and NO LAND message at that time definitely points to a corrupt panel state.  Create a new cold and dark scenario starting with the session loaded with aircraft engines running.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now