Sign in to follow this  
uhntissbaby111

Pacsim KSLC Jetway Issue

Recommended Posts

I installed Pacsims KSLC the other day and I noticed that some of the jetways looks off. They seem to attach to the terminal mid jetway, and some of them are not even connected to the terminal. I sent emails to their support and he tried to help me out but nothing worked, they have never seen this problem before. I tried uninstalling and reinstalling the scenery. Reinstalled SODE and GSX. Still the same. I am using ORBX global and LC, no vector. I dont have any #rd party mesh nor did i install any AFCADS or anything. Just wondering if anyone else had this issue, or knows of a possible fix? And also, the jetways work fine. They connect to the aircraft, its just that their attachment to the terminals is off. I included a link to a picture of the issue

 

https://imgur.com/a/6gaK0ax

Edited by uhntissbaby111

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

I have the same thing here.  Looks like the terminal building has been moved about 6 feet over.

Regards

 

Share this post


Link to post
5 hours ago, w6kd said:

I have the same thing here.  Looks like the terminal building has been moved about 6 feet over.

Regards

 

I got the issue resolved. They sent me an updated file through email that fixed the issue. Just go to their website and on the support page you will find the email, shoot them an email and he will send you the file

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this