jobepilot

Terrain loss P3DV4

Recommended Posts

Hi Hope someone can help! 

Addons

P3DV4 (Raptor default aircraft no addon aircraft)

EZCA

Fsdreamteam JFK

Activesky

UTX USA

Realtraffic

PSXseecon

I had this previously running 100% well Previous video working well , and after having various simconnect errors had to reinstall.  Now after about two minutes, the airport buildings disappear and the taxiways etc become unrendered.  I use EZCA for the views.  Please see video  Building loss VIDEO   I have registered with FSdreamteam, and awaiting approval! 

 

GTX970, i5, 16GB ram 

 

Any ideas ? 

Edited by jobepilot
removal of code

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

try moving the airport up the scenery list.could be too low and is being overlaid by a default file.

    steve

Share this post


Link to post

Hi Steve

 

Thanks, I actually wonder if it is my Windows 10 being corrupt. I have never had any these issues before. Seems very strange, and on windows 7 it worked fine. I have now uninstalled windows 10, and reinstalling. The world of simming can be unkind to us folks at times.

 

Thanks again

 

Paul

Share this post


Link to post

Almost sounds like the AP is in a time-limited demo mode of some sort.  Wonder if it got un-registered somehow

Share this post


Link to post

Yes it is an activation issue

 

Well done Hans and thanks

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now