kevinc5

Missing content

Recommended Posts

I made a  a series of missteps installing P3Dv4.4 (mostly pilot error) but have gotten most everything sorted out. However, when I start up everything seems to go normally. However, I don't have any of the new v4 content. I lost a few add on aircraft and the Beechcraft, which I expected, but I don't have the new aircraft.   I tried a repair, but the problem remains. I didn't see this issue addressed in the forums. Should I delete everything and reinstall? Should I delete everything and reinstall.

Thanks...and Merry Christmas.

Share this post


Link to post
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

if the repair didn't work, you can save time but just uninstalling and reinstalling the client and content.

 

Vic

Share this post


Link to post

Thanks. I decided to delete everything and reinstall to the default location. The install was successful but I still have the same problem. With over 4GB in the SimObjects/Airplanes folder I have only 8 vehicles available in the selection box.  Is there some sort of config file I cam delete and have the program rebuild on the next opening of P3D?  Seems the aircraft are in position but they do not get picked up when the program starts.

Thanks

Share this post


Link to post

Solved. I went into the P3D directory and ran Delete Generated Files. All OK.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now