gwplotts

Loss of response from FO

Recommended Posts

During the checklist, the FA responds to boarding command when I say "Yes Please", and FO goes out for walk around. At the 13 minute mark when the pre-flight checklist is to start, I say "Pre-Flight Checklist please" and  there no response from the FO no matter what I do. All was good yesterday morning on a flight, when I went to do my next flight yesterday afternoon, this started happening. This morning I uninstalled and reinstalled the program and configured it, and got the exact same scenario. Help please!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Maybe your mic died?

If it was all good yesterday morning, then something happened.

Check the FAQs thread.

Cheers,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

And make sure you're not using Saved Situation files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I plugged in a new headset/microphone. Clarification on the previous. I could hear the FA, but could  not hear the FO when I challenge with for example "Before Start Checklist" I could see in the green text bar that I'm was getting out, just not hearing a response. I guess my old brain forgot that the FO and FA came from different sources. Anyway, with the new headphones, everything appears to be working OK now. Thanks for all the support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now