furger

Remote overhead panel 777, no button/switches showing

Recommended Posts

Hi Mark

I am facing a problem with the remote overhead panel for the 777 i.e.

- license is showing ok

- overhead client (OverheadClient.exe) is running fine (running on the PC where Prepare3D is installed)

However, when opening the given http address for the overhead panel on my iPad, just a blank sreen is disclosed (verified on two different remote devices [both running iOS]). When clicking anywhere on this blank screen then the ovehead tableau is showing. But there are no buttons, switches, etc. SimServer is also dislcosing "Connected Devices: 0". CDUs are running fine on the same device. Restart of SimServer does not help.

Any idea what I should check?

Thank you for the support.

Best regards

Andreas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Mark

I just realised that when I doubleclick on the non-functional overhead panel (intended zoom) I end up with the following error message.

4a020ee19e64057b265a6968caed3018-full.jp

Above probably might help you in analysing the problem I am facing . . .

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, furger said:

Hi Mark

I just realised that when I doubleclick on the non-functional overhead panel (intended zoom) I end up with the following error message.

4a020ee19e64057b265a6968caed3018-full.jp

Above probably might help you in analysing the problem I am facing . . .

Hi Andreas,

which browser are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mark

In the iPad I have tried unsuccessfully with both Safari and Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, furger said:

Hi Mark

In the iPad I have tried unsuccessfully with both Safari and Firefox.

Ok can you please send me your logfile via email after you connect via Safari?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, so the issue here was that the browser used was simply too old.

I've added a sanity check that shows a corresponding warning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now