Recommended Posts

Posted (edited)

Hi Mark,

I have downloaded the SimServer App. I have the icon on my desktop and the it's also in the hidden icons in the task bar. When I R/C the icon, I keep getting the following message.

[It seems your B737 NGX PMDG Options file in "E:\FSX\PMDG\PMDG 737NGX] is not set up correctly for data broadcasting, which is required for the server to work correctly.

It also says that the [SDK] should have the following added: EnableDataBroadcast=1, 0=1. 1=1, and of course my iPad says that it cant connect to the server.

I have checked my Options.ini file, but it's slightly different to the one as above. IE it reads [ E:\P3DV4\PMDG\PMDG 737NGX ] there is no FSX in it. 

I have added all the relevant Data Broadcast information, but it does not seem to make any difference. It seems to me, that the missing FSX could be the cause of the problem.

I haven't as yet purchased the app. but will do so, once this problem is resolved,

Cheers,

 

Neil

 

                                                                                                                                                

Edited by Freo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

33 minutes ago, Freo said:

Hi Mark,

I have downloaded the SimServer App. I have the icon on my desktop and the it's also in the hidden icons in the task bar. When I R/C the icon, I keep getting the following message.

[It seems your B737 NGX PMDG Options file in "E:\FSX\PMDG\PMDG 737NGX] is not set up correctly for data broadcasting, which is required for the server to work correctly.

It also says that the [SDK] should have the following added: EnableDataBroadcast=1, 0=1. 1=1, and of course my iPad says that it cant connect to the server.

I have checked my Options.ini file, but it's slightly different to the one as above. IE it reads [ E:\P3DV4\PMDG\PMDG 737NGX ] there is no FSX in it. 

I have added all the relevant Data Broadcast information, but it does not seem to make any difference. It seems to me, that the missing FSX could be the cause of the problem.

I haven't as yet purchased the app. but will do so, once this problem is resolved,

Cheers,

 

Neil

 

                                                                                                                                                

Hi Neil,

can you please send me your logfile (logfile.cdulog) to me?

mark(at)flightsimapps.com

Then I can take a look.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now