Jump to content

Zimmerbz

Chaseplane Issue

Recommended Posts

I did 2 flights today in 4.4 without issue.  I shut the sim down and fired it up a little later to check something.  When I started the sim, Chaseplane had an update and it installed whatever the update was.  However, when loading the plane and airport, I kept getting messages from windows saying "Chaseplane Disconnected" and then it crashed the sim.  Anyone else seeing this?  Thanks!

Share this post


Link to post
19 hours ago, Zimmerbz said:

I did 2 flights today in 4.4 without issue.  I shut the sim down and fired it up a little later to check something.  When I started the sim, Chaseplane had an update and it installed whatever the update was.  However, when loading the plane and airport, I kept getting messages from windows saying "Chaseplane Disconnected" and then it crashed the sim.  Anyone else seeing this?  Thanks!

You could try restarting your computer, then running the Chaseplane exe before running p3d and see if it gives a message or loads.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...