Jump to content

Zimmerbz

Members
  • Content Count

    1,063
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zimmerbz

  1. Did they say when they plan to fix this? I can't find anything from Asobo acknowledging
  2. I tried my first flight yesterday with the new version of the CRJ and I lost the glideslope around 1000ft. I captured everything perfectly fine and right about 1000ft, the plane started to dip below the slope. I had to disconnect, add a bunch of power to get back up to get on the G/S. Is anyone else having this issue?
  3. Do you know if they fixed the plane shooting through a STAR towards the end of the arrival? I think that is an Asobo issue but wasn't 100% sure. Every time I have flown a star, at the end when needing to enter a turn in NAV mode, they plane keeps flying straight
  4. Ok.. This is definitely still the old version. I wonder what I need to do to get the update installed
  5. I downloaded the update today from the Marketplace. It says I am up to date, but when I did a flight, I saw no changes. Is there something I can look for to tell me that I am actually updated?
  6. Pretty frustrating... a few things get fixed and that breaks a bunch of other things! Not really a complaint, just an observation. There are lots of things I enjoy about it.
  7. Was this something that was caused by the last update or just something that they have been planning to fix for a while?
  8. Ah.. I thought it might have been setting / system related. Thanks
  9. I've done a few flights since the most recent update and to me it seems as though the textures in the distance are blurry. For example, in the flight deck of the CRJ or Airbus, looking through the cockpit the textures in every direction seem very blurry, almost as if they were having trouble loading. The ones straight down are a little better but don't look as crisp as they used to. Any thoughts on what this could be from? Current settings are below. Flying has been very smooth on the last 2 flights in the CRJ with an exception of approaching drzewiecki Chicago and FSDT ORD. I don't think many systems can handle that combo...Thanks!
  10. I am trying to find some more liveries and was wondering if there are any other places to download besides https://flightsim.to/. I am also interested in the 550 models since there seem to be way more 700 liveries out there. Thanks!
  11. If you bought on the Marketplace, has it been uploaded yet? I am not at my Sim PC. Is that the only place you can get the update?
  12. Ok... I think I've made up my mind. Thanks for saving me some cash!
  13. I am thinking of getting some scenery from Fsxcenery via Simmarket. How is the quality of these airports? The pictures are hard to tell so I want to see what people think of it. Thanks!
  14. Actually, yes I was. There was precipitation out of KSYR so I bet that was the cause. I flipped on the anti ice but my guess it that i did that too late. Thanks for confirming!
  15. I do. I use Saitek Pro Flight pedals
  16. I've done about 5-7 flights so far in the CRJ and had this happen yesterday for the first time while on Vatsim. I did a Toga take off and after i cleaned up the flaps, put the throttle in the climb detent. During the entire climb regardless if i was in speed mode, V/S or VNAV, the plane would pitch up 20-30 degrees and i would lose speed. I was trying to get to FL260 and by the time it got there, the plane kept pitching up and I'd lose speed, even with max thrust. I figure this is an Asobo issue or something because I know there are some default AP issues. Just wondering if anyone else has had this. I had to shut down during mid flight because it was impossible to control and I was on Vatsim. I disengaged the AP and engaged it back, and it couldn't get back to normal. The FMC was programmed correctly as was may load.
  17. Has anyone every had issues where the plane doesn't want to taxi, particularity on new scenery? This happens ever so often and have had it in the CRJ and the FBW A320 after installing a new scenery. I'll push back, start the engines and release the parking brake and in order to taxi, I need almost 75% N1 to get moving. Last night it happened after pushing bck from SierraSim's KSYR in the CRJ. I checked to make sure chocks were removed and the parking brake was off. It is almost like the plane is stuck in sand or something. Once it gets moving it is ok, but idle thrust makes it come to almost a stop. This happens regardless of the load. Is this a known issue or is it just me? Thanks!
  18. thanks.. Strangely, I don't have that folder in my community folder. I only have the liveries. Could it have gone to a different folder when I downloaded from the marketplace?
  19. Where can I locate the manuals? I ordered via the marketplace but don't see where the manuals are on my PC
  20. Actually, I must be going crazy.... I thought there was a VNAV button in the AP right under the V/S button but apparently I was seeing things... Disregard!
  21. I watched a few but didn't see anything that was specific to the VNav portion of the AP. I'll check this one out to see if they discuss it though
×
×
  • Create New...