Jump to content

Sign in to follow this  
regis9

Missing Beacons, Strobes Nav and Runway Lights

Recommended Posts

Hello, today when flying the FSLabs A319 I noticed I had no visible beacon, nav or strobe lights.  I posted about this on the FSLabs forum but then later tonight I noticed that the Flysimware Falcon also had no strobes, beacons or nav lights.  In both cases the landing/taxi lights work fine.  I tried loading the FSLabs A319 at night and I can see the strobe/beacons reflections on the ground, but not the lights themselves.

Also, I noticed tonight that airports with default lighting are missing airport lights.  I'm guessing there is some common connection here, any thoughts?  I have deleted my shaders.

Thanks,

Dave


Dave

Share this post


Link to post

So I tried updating my video drivers, deleted my shaders, deleted my prepar3d.cfg file and no luck.  I tried running P3D without environment force running and I have my lights back so it looks like that's the culprit.  I wasn't having this issue before the latest update so I'm guessing there's something there.


Dave

Share this post


Link to post

I am indeed


Dave

Share this post


Link to post

Hi Simbol I do, and that’s the culprit.  Without EF installed everything works fine.  I have been in touch with Rex support however the next step is a love support session which I haven’t been able to schedule yet (time available issue on my end not theirs).

 Also have an issue where the entire screen turns I to share of purple, yellow or red.


Dave

Share this post


Link to post
2 minutes ago, regis9 said:

Hi Simbol I do, and that’s the culprit.  Without EF installed everything works fine.  I have been in touch with Rex support however the next step is a love support session which I haven’t been able to schedule yet (time available issue on my end not theirs).

 Also have an issue where the entire screen turns I to share of purple, yellow or red.

Thanks for keeping me posted, can you please share the solution when they give you one? there are others users with this problem at the moment.. keep and eye here too: 

S.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...