Jump to content
Sign in to follow this  
Bob Scott

In-app license request not working

Recommended Posts

Mark;

  Something appears to be broken in the in-app license request process.  I've tried to request a license for the TFDi 717 three times between yesterday and today.  The app opens a window that says the license request was sent successfully (but it takes 30-60 seconds to come up), and then I never get an e-mail.  I've checked my spam folder--it's empty.  I'm using version 16.1.0.0

Regards


Bob Scott | President and CEO, AVSIM Inc
ATP Gulfstream II-III-IV-V

System: i9-10900K @ 5.2GHz on custom water loop, ASUS Maximus XII Hero, 32GB GSkill 3600MHz CAS15, EVGA RTX3090 XC3 Ultra
Samsung 55" JS8500 4K TV@30Hz,
3x NVME 2x SATA Samsung SSD, EVGA 1KW PSU, 1.2Gbps internet
SoundBlaster XFi Titanium, TOSLINK to Yamaha RX-V467 HT Rcvr, Polk/Klipsch 6" bookshelf spkrs, Polk 12" subwoofer, 12.9" iPad Pro
PFC yoke/throttle quad/pedals with custom Hall sensors, Coolermaster HAF932 case, Stream Deck XL button box

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/9/2022 at 4:47 PM, Bob Scott said:

Mark;

  Something appears to be broken in the in-app license request process.  I've tried to request a license for the TFDi 717 three times between yesterday and today.  The app opens a window that says the license request was sent successfully (but it takes 30-60 seconds to come up), and then I never get an e-mail.  I've checked my spam folder--it's empty.  I'm using version 16.1.0.0

Regards

Hi Bob,

yes, there was an outage of the license server. I hope everything is working again.

Sorry for the inconvenience!

Regards

Mark


Mark Foti

Author of aviaworx - https://www.aviaworx.com

logo_avsim.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Im having the same thing happen to me.

Trying to get the license reactivated after an upgrade.

Is it still working?

 

Thanks

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/4/2022 at 5:40 PM, redman99 said:

Hi,

Im having the same thing happen to me.

Trying to get the license reactivated after an upgrade.

Is it still working?

 

Thanks

Chris

Chris,

can you please try again?

If it's not working, please reach out to me via email.

Regards

Mark


Mark Foti

Author of aviaworx - https://www.aviaworx.com

logo_avsim.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mark,

Thanks.  I received all the emails in a bunch.

Must have got stuck somewhere.

All good.  Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...