Jump to content
Sign in to follow this  
VFRHawk

Missing Runway 04 at RJTT (Tokyo Haneda) airport

Recommended Posts

OK, so I'm not sure if what I'm seeing is an issue with MSFS, Pro ATC/SR or if I'm just going mad!

I've been doing some flights out of RJTT, Tokyo Haneda airport, and earlier I was given runway 04 as a departure.  But when I look on the in sim map in Pro ATC SR there is no runway 04.  All the taxiways that link to it are there, but the runway itself isn't.  I've tried re-reading the scenery in Pro ATC, I've even tried downloading an updated RJTT from flightsim.to and then re-importing the scenery in Pro ATC, but every time I end up with no runway on the map.

It's there in the sim if you taxi to the end of  it, just not on the map and I thought that was generated from the actual scenery file?  And Pro ATC doesn't recognise that you're at the runway when you get there - however, it does know there's an 04 as you can request it!

Would anyone else who has PATC do me a favour and spawn in to RJTT, open the map, and see if runway 04 is there please?  It crosses 34L at it's northern end, and isn't to be confused with runway 05 which is to the south.

Many thanks

VFRHawk

Share this post


Link to post
Share on other sites

RJAA by drzewiecki design is great.

 

 

RJTT  all 4 runways are on the toolbar map popup

 

spacer.png

----------------------------------

and on the world map too.

spacer.png

 


Ryzen5 5600X, RTX3070, 600 Watt Gold, Dell S3222DGM 32" curved 1440p VA, 16 GB RAM, 2 TB M.2. NVMe...Warthog HOTAS, CH quad, 3 Logitech panels (multi, switch, radio), StreamDeck, Desktop Aviator Trim Panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

obviously I spawned at 22 (the opposite end of RY 4).


Ryzen5 5600X, RTX3070, 600 Watt Gold, Dell S3222DGM 32" curved 1440p VA, 16 GB RAM, 2 TB M.2. NVMe...Warthog HOTAS, CH quad, 3 Logitech panels (multi, switch, radio), StreamDeck, Desktop Aviator Trim Panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

spacer.png


Ryzen5 5600X, RTX3070, 600 Watt Gold, Dell S3222DGM 32" curved 1440p VA, 16 GB RAM, 2 TB M.2. NVMe...Warthog HOTAS, CH quad, 3 Logitech panels (multi, switch, radio), StreamDeck, Desktop Aviator Trim Panel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the replies, I guess it's something screwy with my install then.

I'll see if a repair finds any missing files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turned out to be a problem with makerwys being unable to read the airport properly apparently.  Talked to Pro ATC support.

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Tom Allensworth,
    Founder of AVSIM Online


  • Flight Simulation's Premier Resource!

    AVSIM is a free service to the flight simulation community. AVSIM is staffed completely by volunteers and all funds donated to AVSIM go directly back to supporting the community. Your donation here helps to pay our bandwidth costs, emergency funding, and other general costs that crop up from time to time. Thank you for your support!

    Click here for more information and to see all donations year to date.
×
×
  • Create New...