Sign in to follow this  
bonchie

Why are my breaking waves missing? Any ideas?

Recommended Posts

My waves are missing, the curling ones that hit the beach. I have UTX....the culprit possibly?I have 'advanced animations' checked. Is that what drives it, or some slider?E6850 OC at 4.4 GHZP5K Deluxe8800GTX OC 700/10004GB 1066

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Yes, for some reason UTX does remove the waves. It did the same in FS9. I would have thought they would have fixed it by now.UTX is great but I hate adding something only to lose something else.Jim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Search their forum.Theres a fix where you edit the terrain.cfg and you can get them all back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waves need at least MEDIUM on the Special Effects slider AND a repair edit is needed in the TERRAIN.CFG file (still). May be fixed with next update but manual fix works now.Please help keep the forum moving at a good speed by not uploading screen shots that are not needed for the topic..thanks for your helpthis post in the UT forum:http://www.simforums.com/forums/forum_posts.asp?TID=22037details the fix - make a backup of your terrain.cfg first!Loyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this