Sign in to follow this  
Guest Lennyt

Acceleration and ToolTips

Recommended Posts

With DX10 enabled I get no cockpit tooltips functioning. When it's off they work. Anybody else get this?Core 2 Quad Q6600, Nvidia 8400GS 256 mb (169.01 beta driver), Vista Home Premium, 3 gigs ram.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Yes, I have also lost my tooltips..another thing to look for is the loss of the progressive taxi yellow guide arrows.This applies only when DX10 preview is enabled. The problems go away when you disable the DX10.Please let us know if you (or anyone else) experience these losses.

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Yes, I have also lost my tooltips..another thing to look for>is the loss of the progressive taxi yellow guide arrows.>This applies only when DX10 preview is enabled. >The problems go away when you disable the DX10.>>Please let us know if you (or anyone else) experience these>losses.>Hey thanks for confirmation. Hopefully this small bump will provide a solution if any.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a checkbox in the Options-Displays drop down.By default,this box is unchecked. If you enable it you have to stop and restart FSX.It also I believe checks your hardware for a DX 10 compatible video card.Ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

>There is a checkbox in the Options-Displays drop down.By>default,this box is unchecked. If you enable it you have to>stop and restart FSX.It also I believe checks your hardware>for a DX 10 compatible video card.>Ron The DirectX 10 preview check box will not be available in your FSX settings unless you have a DirectX 10 compliant video card installed and by default it is disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

>With DX10 enabled I get no cockpit tooltips functioning. When>it's off they work. Anybody else get this?>>>>Core 2 Quad Q6600, Nvidia 8400GS 256 mb (169.01 beta driver),>Vista Home Premium, 3 gigs ram.I have this same problem. When i check dx10,no cockpit tooltips. After uncheck,cockpit tooltips are ok. Any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this