Sign in to follow this  
LuisFelizTirado

Problem with calling API objects with XML

Recommended Posts

Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Ericson,Guids are 32 hex numbers.Use only: 89DD7EE7 4A38501B 21A8C6A1 F5FF6152Forget the first 0.RegardsHorst

Share this post


Link to post
Share on other sites

And without the spaces as well :).But I don't think it is going to work. I had a look at the download and it seems the library has been made with the old format. You can not call objects from old style libraries with XML code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does they cause big framerate hit as APIs ? I want to place around 20 cars.Ericson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,As long as the object is the same, it does not matter too much if you place it with XML code or with an API macro. The framerates should be about the same.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks ArnoI should not use copy and paste here. :)RegardsHorst

Share this post


Link to post
Share on other sites

The textures are pretty large, so, to avoid any problems with frame rates, I reduced the size to a quarter of the original. Give it a try and see what you get.Best regards.Luis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this