Sign in to follow this  
flyfisher

Elevator trim problem

Recommended Posts

Hi All,Sometimes whilst flying my elevator trim function goes to 100% up or down and it is not possible to correct the position with the L mouse click.Does anyone know why this happens and how to correct it?Thanks,:-hmmm

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hello Flyfisher,Does this occur when your PA is on or off ? And what are the planes with which you noticed this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azzurro,Seems to be a problem with the twin-engined aircraft eg Navajo Chieftan and DC3.Have not been troubled in the Cessna or Grumman.What do you mean by the PA?Cheers,

Share this post


Link to post
Share on other sites

This won't be a total fix, but did you attempt the SHIFT(NUMPAD) 5 combo to reset all controls to neutral? My Thrustmaster sometimes throws the aerilons out of whack, so this is how I can correct that. Cheers, Mate...Ken (misses Christchurch!) :-sun1http://www.avsim.com/hangar/fly/dfdg/bannernewkw.jpgGateway 700X; Intel P4 2.4GHz; 512MB RAM; NVIDIA Ti4200 4X AGP 128MB; SB Audigy; Thrustmaster TopGun Fox 2 Pro Shock

Share this post


Link to post
Share on other sites

>What do you mean by the PA?PA is the French abbreviation for AP, automatic pilot ;-) CheersAzzurro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this