Sign in to follow this  
zfehr

Back up and running

Recommended Posts

After a seven month hiatus from FlyII I just got everything installed and running on my new computer. The OS on my old computer (WinXP SP2) got ahold of something awful seven months ago and while I did save basically all my data I just never managed to get FlyII working again. My new computer is an Athlon 64 4000 with an ATI x800 256 meg card, it will run FlyII without a hitch. Thanks for keeping FlyII and the forum alive. Now to get back to working on those sectional charts I was going to do. I'll have to check and see if anyone did Hawaii yet.And BTW the ROTW Socata TBM 700 is still the best simulation available. I think ROTW's Seneca is also superior to the MSFS variety as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

Hi Zane and Steve!I just got a new machine too: Athlon 64 4200+ dual core, Geforce 6800 256 megs ram, 1.5 gigs ram! I was frustrated since 3 years with my old motherboard because it didn't let me put more than 512 megs ram. Now this is muuuch better !!! :-yellow1 I am amazed by the image's quality, as well, colors seem more lively now. And sure being able to put antialiasing on and some more anisotropic filtering helps a lot!!!Cheers!Pascal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, looks like everyone's at this upgrading business. New Athlon 4000+ here with a GeForce 6600 (256MB).Andrew Luck18 miles SW EGSH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this