Sign in to follow this  
robvanderwiele

setting speed of voices error

Recommended Posts

When I try to set the speed of the voices to a lower rate in the 'Customize Voices' dialog, I get the following error:F:FsToolsRc4winwood99whitepoint.wavtmpwavefile.divisor = 0When I click ok on this message box I get:Run-time error '6':RadarContact.rcv4module.pilot_ackThen RC4 closes.I recently did a complete reinstall of rc4, updated to 4.01 and then to 4.2. When I don't change the voice speed rc4 works ok.Best, Rob van der Wiele.Boeing Cockpit Projecthttp://home.hccnet.nl/r.v.d.wiele/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Help AVSIM continue to serve you!
Please donate today!

are you using this "silent pilot" set that is floating around?can you play the F:FsToolsRc4winwood99whitepoint05.wav in sound recorder or media player?jd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello jd,I haven't installed any additional voice sets after the reinstall. I can play that file in the media player. The file is only 550 bytes and all I hear is a small cracking sound.Rob

Share this post


Link to post
Share on other sites

launch rcclick debugload a .plnclick start rcclick stop rczip up the log and send it to jd@jdtllc.comjd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello jd,I examined my directory structure and it turned out that I had a rcv4 directory within my rcv4 directory. I gues I messed things up with the reinstall. I'll do a proper reinstall again and most likely it will be ok than.Thanks for your support sofar, if I still encounter this problem I will let you know.Best, RobBoeing Cockpit Projecthttp://home.hccnet.nl/r.v.d.wiele/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem solved!It turned out that when I installed update 4.01 I specified the rcv4 directory, but I renamed that directory to 'RCv4'. The installer of 4.01 put rcv4 behind my specified directory. And I didn't payed attention to that. I removed update 4.01 via de-install and reinstalled it again to the correct directory. Applied update 4.2 and now it is ok.RobBoeing Cockpit Projecthttp://home.hccnet.nl/r.v.d.wiele/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this