charliebravo

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    England

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No
  1. Hello, I recently installed the Carenado S340 within FSX Accelerator and I am finding that my CH Products Throttle Quadrant is not responding in any way with this aircraft. (The Throttles do not initiate any engine response, and none of the assigned switches respond as they do with other aircraft. Does anyone know how to get this problem resolved? Many thanks for any help. Regards
  2. Sorry if this post is in the wrong place! It relates to the relatively new Carenado Saab 340 which I have installed in to FSX Accelerator. My problem is that after this installation my CH Products Throttle Quadrant does not seem to be responding either in the throttle use nor the switch use. Any thoughts as to how I can get the Carenado S340 to work with my CH Products Throttle Quadrant. Many Thanks for any help.
  3. Hi, Like my others I purchased a new airport (Doha’s OTHH) from a well known FSX scenery provider. I don’t seem to be able to add traffic to this airport using the My Traffic editor. I have created the notepad file with the required information for this new airport and made sure it is in the root My Traffic folder within FSX. Within the MyTraffic Editor, after opening the mytraffic database to edit, I then select the option from the top menu to “import airport.txt”, after this, when I check the list of airports, the number has not increased by 1 as I would have expected, and the airport ‘OTHH’ is not included in the airport list. Has anyone any ideas at to what I might be doing wrong? For your information, I have included the content of the airport.txt (which I pulled from the internet) for this new airport (OTHH) below: OTHH,25.274500139,51.608333141,4.0,G,0,0.70,Qatar { RUNWAY,15945,197,HARD RUNWAY,13976,197,HARD PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,50.0,CARGO PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,36.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE PARKING,23.0,GATE } (In the actual airport text file each of these entries are on separate lines).
  4. charliebravo

    Loss of 2D windows in VC

    This is a reply by the initial poster of this topic to say there was not in fact a problem with this aircraft alone. The selecting of other aircraft within FSX from other providers also showed the same issue. Because of this I widened my search for an answer and found it within the FSX Display settings which applied to aircraft. The 2D panel transparency had some how been set to 100% which removes the panels completely from view. Re-setting this value to 0% allowed all 2D panels to once again display! A happy ending and defiantly not an issue with the Alabreo C400 titan! Regards
  5. charliebravo

    Loss of 2D windows in VC

    Hello, I have recently purchased and installed and used without any problems this great aircraft within FSX (Accelerator). As I say,initially all was well, all the 2D pop up windows showed as expected when selected. I have since added a single user repaint to the aircraft folder which seems to be showing ok, since then however, (there may be not connection) when I select shift + 1 for Auto Pilot 2D window it does not show, neither do any of the other 2D panels when selected. This is the case if selected from the FSX Aircraft Instrument panel drop down menu also. With a closer look at the VC cockpit view, it may be helpful to know that when a 2D panel is selected, while it does not become visible, if I click within its window area and hold the left mouse down (as if to move the panel) a white border for the panel appears. Also the click spots to make adjustments to the various switches on the 2D panel do show a tool tip numeric value (When tool tips is active) and settings can be made, however this is all without seeing the panels themselves. Any thoughts on how to get back my 2D panels? Regards Charliebravo
  6. charliebravo

    Honiley VOR in FSX showing wrong DME!

    Will take a look. Thanks.
  7. charliebravo

    Honiley VOR in FSX showing wrong DME!

    I tried disabling the Birmingham Xtreme V3 Scenery I mentioned above to see if it was this that was effecting the odd DME readings from Honiley VOR that I am receiving within FSX, on testing FSX the problem still persists, so it is not related to this UK2000 Add-on. Does anyone know how to check the actual xml file buried somewhere within the FSX installation to see what Honiley VOR should be looking like in text form. Maybe if some one who knows their Honiley VOR is showing the correct operational information, could they paste the xml section of text relating to Honliley VOR (113.65) in to this post and I can try cross checking a good entry with my own entry, to see if there are any errors with my version. I can't think of any other way of trying to fix this problem. Many Thanks for ant help with this one. Regards
  8. charliebravo

    Honiley VOR in FSX showing wrong DME!

    Thank you for your reply. The answer to your question is, quite possibly. I have just purchased and installed UK2000 Birmingham Xtreme V3 which covers the area just north of the Honiley VOR. Not sure if this would interfere with the default FSX VOR's? apart from that add-on all other add-on's I have are horizon VFR scenery for England which does not effect the default Nav Aids within FSX, as far as I understand it.
  9. Hello, After making a recent flight in to Birmingham UK (EGBB) within FSX I noticed that the Honiley VOR DME (Freq. 113.65) is showing a very odd DME reference when tuned. The VOR can be tracked with both Nav 1 and Nav 2 but the DME for Honiley VOR shows 127 NM DME when directly over the Nav Aid? When you try to follow the DME tracking the miles down, they disappear at 116 NM DME when Honiley drops out of range and the actual Nav 1 and Nav 2 Bearing needles drops out at the same time (if both tuned to 113.65). The VOR/DME Honiley identification Prefix is correct, 'HON' ( Morse ident is . . . . / _ _ _ / _ . ) Honiley VOR/DME also shows up in the correct location within the FSX map view which makes this problem very odd. Anyone have any suggestions as to why this might be happening and can I ask if it can be fixed? Many Thanks for any help. Regards
  10. charliebravo

    Wilco Fleet CRJ 700 Help

    I am having exactly the same problem (only differece is it happens to both the 700's and 900's)!Did you resolve it and if so can you let me know how (as I am not very good at using forums could you send your reply to my e-mail address which is charliebravo@lineone.netMany thanks !
  11. charliebravo

    Trouble with A320 Gauges

    Hi I have a similar problem, the only difference being that my simulator crashes afterwards.Did you find a solution to make the PSS A3xx work in FS2004.My previous attemp to find a solution brought up yhis e-mail in my in box :Please post this in the PSS Support forum. They will be able to help you.charliebravo wrote:I have the same problem with my installed PSS A3XX. When the PSS A3XX is selected in the aircraft menu I get an FS9 ERROR saying that the PSS-A320.gau can not be installed and my simulator locks up. Is there a fix for this ?? Many thanks for your help.-- Regards,Chase KreznorSr. Library ManagerAVSIM Onlinewww.avsim.comI have tried to do as the e-mail says but not being familiar with "Forums" After registering for us I havn't even beem able to work out how to post the question!! Frustrating !if you can help my e-mai address is charliebravo@lineone.net