bandini

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi all.....I post again my questions: 1) What is so different using the "addon.xml technic" versus dealing with .cfg files in the Program Data folder (simobjects.cfg, texture.cfg etc where you can add lines to point where your addons are installed) ? Exept maybe that you don't touch to any "sensible" core files.... 2) How software like / using MakeRwys (ex ProATC X or EFB using MakeRwys to create the database) are dealing with this new way of installing scenery as they are not implemented in the scenery.cfg ? Thanks for any suggestions. Cedric
  2. Hi all, 1) What is so different using the "addon.xml technic" versus dealing with .cfg files in the Program Data folder (simobjects.cfg, texture.cfg etc where you can add lines to point where your addons are installed) ? 2) How software like / using MakeRwys are dealing with this new way of installing scenery as they are not implemented in the scenery.cfg ? I apologize for my bad english...not my motherlanguage.... Thanks for any suggestions. Cedric
  3. Sill no anwser..... well I reversed back to LINDA v 2.7.0 and it works again....but really curious. As I said, using de PMDG737, non problem at all using my X-55 (idem with the saitek yoke). But as soon as I load a generic aircraft, affectations did not work. Cheers. Cedric PS: oups.....we post at the same time.....thanks for your help....will maybe try again....but not sure that I really need the latest LINDA version...it was just curious and maybe a "bug"....will do some more tests
  4. Hello, I use Linda since v1. Recently I reinstalled p3d latest version and Linda latest version. Since then I am unable to trigger any function using the generic p3d aircrafts. Using 737ngx no problem. But for example with the baron and my x55 throttle, I select and assign via Linda a switch for gear down, everything seems ok in Linda (switch correctly assigned, no errors messages), but when I push the switch nothing happens. I tried the same with the F22, not better. I reinstalled FSUIPC and Linda but no chance. Any clue ? Thanks a lot Cedric
  5. Thanks for the quick answer ! So the light cannot be added at the end of the light section ex: no 8,9,10 etc ? Anyway not a big deal. Will try first with the stock FSX 737. And the goal is to put that light 10 feet in front of the VC, right ? That light will be "automatiquely" ON, or do I need to switch ON the strobes ? Will try as soon as possible (next week). Thanks Cedric PS: I'm from switzerland
  6. Hi Matthias ! Thanks for your explanation. Can you guide me or explane me exactly how do you modify the cfg file (I mainly fly the 737 Pmdg for example). I compiled myself over 900 bgl for the traffic AI and was a bit sad to see that strobes, nav lights did not appear correctly like with DX9, particularly when airborne. I would be really glad to find an answer ! And by the way....sorry for my bad english.... Cheers Cedric
  7. Hi all ! Very interesting post as I'm also suffering from the lack of traffic lights !! Thanks Matthias for searching a solution. I'm not at home those days but will try Steve's suggestion as soon as possible. Keep us informed Matthias Cheers Cedric
  8. Hello, I just recently bought Fs2crew Pro for PMDG 6-7-800-900. I tried it 4 times but always had problems with the flaps. Before taxiing I tried to ask the FO adjusting the flaps to 5 but when I push the 'F' button nothing happens altough I previously carefully selected flaps 5, ICAO B and V (for VNAV) in the Departure Briefing, as written in the first tutorial...Why ? I'm a bit lost....Thanks to anyone who can help me !C