Jump to content

ac798

Members
  • Content Count

    21
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ac798

  • Birthday 09/12/1987

Profile Information

  • Gender
    Male

Flight Sim Profile

  • Commercial Member
    No
  • Online Flight Organization Membership
    none
  • Virtual Airlines
    No

Recent Profile Visitors

344 profile views
  1. Hi Avsim I have been a member here since a few years ago but mainly on the library then on and off at the forums then I got away for some time but now I want to commit my presence more into FS. I have been a FS2004 user since it came out and don't really plan on switching to any other sim. So I thought to have my introduction topic after all this time and would like to give a big shout out for the painters, developers and so on. Thank you for enhancing FS2004 over the years. I also have a special request for a project that I'm interested on starting but first I would like the admins to help me with clearance. If it's ok to post here let me know so I will proceed. Thank you and have a nice day
  2. Hi Ronzie, thanks for the reply, appreciate it. I don't know what happened but the aircraft is showing up now. I did some tests again with the cfg file by playing around with some values of the fltsim livery and it worked but I really don't know what made the difference :Confused:everything seems the same. Oh well thanks anyway. I also had another livery which had probably the same problem and it's showing up now too.
  3. Hi avsim, So I was trying this new texture, can't paste a link here I don't know why, so just type in the library search "md11 euro" as in flight simulator 2004 - ai aircraft I installed the texture correctly and assigned a fp for it but it never shows up at the airport. I used the DXT3 folder textures. I really wonder what is the problem, I did exactly right everything I can think of while installing base files and textures and flight plan. Thanks in advance.
  4. Hi avsim, There are gauges flickering in cockpit in my FS2004 whether it's a default panel or addon panel, I'm not sure if it's because of 2D ones. Even if I open a panel window like the gps. I tried changing several settings in the display but no result. My specs are : i7-3770 @ 3.4Ghz Nvidia GTX 660 2GB RAM 16GB DDR3 1.6Mhz 2 hard drives win7 home premium When I used to fly on my average performance laptop it never did that. Any help is greatly appreciated. Thank you.
  5. For a try out, I got it solved by doing a system restore. I don't know if it's going to happen again but if it will, I'll try your solutions and report back here for success or failure. Thank you very much. A must have program for AI enthusiasts. Just by the way, I don't think it's a hard disk related issue. Something happened with the registry but I got no clue what caused it.
  6. No I didn't do anything, like I said I was installing new AI aircrafts textures and I had the program opened to check them at the same time if the textures show up good. I never ran it as admin too.
  7. Hi, I was opening AI-aircraft editor and all of a sudden nothing works anymore. When I open it I get this message : Run-time error '76': Path not found then it opens but nothing shows up and whatever I click nothing shows up or applies or simply anything. It was working fine just a few seconds ago. I was installing new AI aircrafts and used the editor to check the textures using the model viewer. But now poof everything gone, I uninstalled and reinstalled, still same error. Any help please appreciated. Thank you.
×
×
  • Create New...